Vorig project

Gevelreinigin...

Volgende project

Gevelreiniging Science Park Amsterdam

Glasbewassing en specialistische reiniging voor Xior Student Housing

Xior Student Housing is een Belgische vastgoedspeler die gespecialiseerd is in de sector van studentenhuisvesting, met locaties in België, Nederland, Spanje en Portugal. In Groningen verzorgen wij sinds 2020 de schoonmaak na kamerverhuur (totaal 698 wooneenheden) en glasbewassing op de locatie van Xior aan de Hoogeweg in Groningen. In 2021 kwam daar een markant gebouw in de Groninger binnenstad bij: Blackbox aan de Eendrachtskade, waar na een grondige renovatie 225 prachtige studentenkamers en 56 appartementen verhuurd worden.

De dagelijkse schoonmaak verzorgd Xior zelf, met eigen schoonmaakmedewerkers, maar maandelijks voeren wij de schoonmaak na kamerverhuur uit. Dit zijn piekmomenten, waarbij in een korte tijd een groot aantal kamers schoongemaakt moeten worden, zodat de volgende huurder erin kan. Daarnaast voeren wij hier de glasbewassing en op afroep andere specialistische diensten zoals periodiek vloeronderhoud uit.

“Sinds de opening van ons eerste pand een studentenflat van 22 verdiepingen met in totaal 698 kamers werken wij samen met Vitos. Zij waren onze redder in nood qua de opleverschoonmaak. We zouden het bijna niet redden qua tijd, maar binnen no-time heeft Vitos puik werk afgeleverd.”

“Dit is zo goed bevallen dat we inmiddels al ons externe schoonmaakwerk (het schoonmaken van onze kamerwissels, glasbewassing en specialistische reinigingsbeurten) en de opleverschoonmaak van ons nieuwe pand van 13 verdiepingen met 281 studio’s bij Vitos hebben ondergebracht. Wat ik het leukste aan Vitos vind, is dat het erg persoonlijk is. Het hele team is erg sociaal en zeer behulpzaam. Iedereen is goed gemutst, fatsoenlijk en zeer vriendelijk.”

“Altijd staan ze direct voor je klaar om je uit de brand te helpen en denken met je mee over passend oplossingen, waarbij ze echt met de klant meedenken en niet om er in de eerste instantie zelf beter van te worden. Ze werken snel maar doeltreffend en is er onverhoopt iets anders gelopen dan gewenst, zorgen ze dat dit snel wordt opgepakt. Al met al, ben ik heel erg blij samen te werken met deze club, omdat het soepel gaat gecombineerd met een dosis humor!”

Doetie Vonk

Xior Student Housing

Xior Student Housing

In het kort

  • Opdrachtgever

    Xior Student Housing

  • Plaats

    Groningen

  • Type project

    Glasbewassing Specialistische reiniging