Glasbewassing

Uw gebouw is het visitekaartje van uw bedrijf. Schone ramen en kozijnen horen daar natuurlijk bij! Onze ervaren glazenwassers verzorgen dit graag voor u.

“Sinds de opening van ons eerste pand een studentenflat van 22 verdiepingen met in totaal 698 kamers werken wij samen met Vitos. Zij waren onze redder in nood qua de opleverschoonmaak. We zouden het bijna niet redden qua tijd, maar binnen no-time heeft Vitos puik werk afgeleverd.”

“Dit is zo goed bevallen dat we inmiddels al ons externe schoonmaakwerk (het schoonmaken van onze kamerwissels, glasbewassing en specialistische reinigingsbeurten) en de opleverschoonmaak van ons nieuwe pand van 13 verdiepingen met 281 studio’s bij Vitos hebben ondergebracht. Wat ik het leukste aan Vitos vind, is dat het erg persoonlijk is. Het hele team is erg sociaal en zeer behulpzaam. Iedereen is goed gemutst, fatsoenlijk en zeer vriendelijk.”

“Altijd staan ze direct voor je klaar om je uit de brand te helpen en denken met je mee over passend oplossingen, waarbij ze echt met de klant meedenken en niet om er in de eerste instantie zelf beter van te worden. Ze werken snel maar doeltreffend en is er onverhoopt iets anders gelopen dan gewenst, zorgen ze dat dit snel wordt opgepakt. Al met al, ben ik heel erg blij samen te werken met deze club, omdat het soepel gaat gecombineerd met een dosis humor!”

Doetie Vonk

Xior Student Housing

Xior Student Housing

Veiligheid voor alles

Veiligheid is voor ons prioriteit nummer 1, daarom doen we er alles aan om de veiligheid van uw en onze mensen en eigendommen te waarborgen.

Certificaten
Up-to-date certificaten
Apparatuur
Gekeurde apparatuur
Opleiding
Specialistische opleiding
Normering
Normering