Volgende project

Gevelreiniging mediapark Hilversum

Vloeronderhoud stichting Quadraten

Met 32 scholen in de gemeente Westerkwartier en Noordenveld is Stichting Quadraten een van de grotere onderwijsstichtingen in de regio. Na een spannend offertetraject, waarvoor Alpha Adviesbureau ons uitnodigde, voeren wij sinds 1 januari 2020 het periodieke vloeronderhoud uit op alle locaties van Quadraten. Feike Paulides, teammanager facilitair en ict infra bij Quadraten, vertelt hierover: “Na de fusie waaruit stichting Quadraten is ontstaan, hadden we op de locaties verschillende partijen voor het vloeronderhoud. Dat werkte niet altijd even goed. Doel van het offertetraject was dan ook om één leverancier te vinden, zodat we eenheid zouden krijgen in de kwaliteit en communicatie.”

We schreven een plan van aanpak voor de uitvoering van het vloeronderhoud, waarbij de nadruk ligt op de samenwerking met de scholen zelf. Daarbij kiezen we ervoor om de zwaarder belaste ruimten twee keer per jaar te conserveren, in plaats van de gebruikelijke 1 keer. Quadraten kiest uiteindelijk voor Vitos. Feike Paulides: “De keuze voor Vitos maakten we op basis van het plan van aanpak, prijs maar ook om de wijze waarop het thema duurzaamheid binnen het bedrijf leeft. Daarbij is Vitos gevestigd in Leek, wat natuurlijk midden in ons verzorgingsgebied is. Inmiddels zijn we bijna twee jaar onderweg in dit contract en kan ik niet anders dan concluderen dat Vitos begrijpt wat we als klant nodig hebben. Wij worden ontzorgt in de communicatie en planning, er zijn korte lijnen en mocht er toch iets niet goed gaan dan wordt het altijd opgelost.”

Wij zijn erg trots op deze samenwerking en kijken uit naar de komende jaren als partner van stichting Quadraten!

Quadraten

“De keuze voor Vitos maakten we op basis van het plan van aanpak, prijs maar ook om de wijze waarop het thema duurzaamheid binnen het bedrijf leeft. Daarbij is Vitos gevestigd in Leek, wat natuurlijk midden in ons verzorgingsgebied is. Inmiddels zijn we bijna twee jaar onderweg in dit contract en kan ik niet anders dan concluderen dat Vitos begrijpt wat we als klant nodig hebben. Wij worden ontzorgt in de communicatie en planning, er zijn korte lijnen en mocht er toch iets niet goed gaan dan wordt het altijd opgelost.”

 

Feike Paulides

Stichting Quadraten

Quadraten

In het kort

 • Opdrachtgever

  Stichting Quadraten

 • Plaats

  Gemeente Westerkwartier & Noordenveld

 • Wanneer

  Januari 2020 - Heden

 • Type project

  Vloeronderhoud